Zonnecosmetica

img

Metaphoria 400ML €120

Say Hello to de sterkste bronzer van Devoted Creations. De Metaphoria bevat maar liefst een 275-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Hij beschikt over een tanning booster, een tatoeage beschermer en gaat acne en onzuiverheden tegen. De hoogwaardige anti-aging ingrediënten werken herstellend, lifting en firming. Zij verzorgen de huid optimaal en werken collageen stimulerend. De antioxidanten beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

img

Moroccan Midnight 400ML €95

Deze DHA vrije bruiningsversneller bevat natuurlijke en cosmetische bronzers. Daarnaast zeer hoogwaardige anti-aging ingredienten waaronder Kakadu Plum, dat tegen donkere pigmentvlekken werkt.

img

Flawless Perfection 400ML €79

Luxe bruiningsversneller zonder bronzers voor de meest gevoelige huid, parabenen-, gluten-,olie- en parfumvrij katoen- en rijst extracten verzachten de huid en hoogwaardige anti-aging ingredienten verzorgen de huid op hoog niveau.

img

Bronze Confidential 362ML €86

Deze bruiningsversneller met 90-voudig DHA, natuurlijke bronzer & cosmetische bronzer
Hydraterend, celvernieuwend & collageenbooster, tegen kleurvervaging tatoeages, goede combinatie met Beauty lights Met Sugared Rosa geur

img

Filthy Rich 362ML €81

Deze bruiningsversneller met 180- voudige DHA bronzer, natuurlijke & cosmetische bronzers zorgt voor een prachtig egaal bruiningsresultaat. Onzuiverheden van de huid & huidveroudering worden tegengegaan, terwijl de huid optimaal gehydrateerd wordt. De collageenproductie wordt gestimuleerd waardoor jouw huid een prachtig jeugdige uitstraling krijgt.
img

Black Velvet 362ML €77

Bruiningsversneller met 170-voudige DHA bronzer, natuurlijke en donkere cosmetische bronzers. Melatime geeft de bruining een extra boost. Charcoal extracten zorgen ervoor dat overmatige olie op de huid wordt geabsorbeerd, en roodheid en acne worden tegengegaan. Natuurlijk ontbreekt de Tattoo & Color Fade Protecting formule ook hier niet!

img

Somewhere On A Beach 362ML €60

DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers. Melatime geeft de bruining nog een extra boost. Een hoog gehalte anti-aging en antioxidanten verzorgen de huid optimaal. Als finishing touch een bb crème en lichte shimmer om de huid een prachtige egale tint te geven. Glutenvrij. Met tropical tantini geur. 

 

img

White 2 Black Coconut 251ML €44

Deze 35-voudige DHA bronzer met natuurlijke en cosmetische bronzers bevat een zeer hoog level antioxidanten die de huid optimaal verzorgen en hydrateren. Blue Tansy geeft de huid een optimaal natuurlijk bruiningsresultaat.
img

Coconut Krem 540ML €25

De meest geliefde moisturizer van DC, de Krem, is terug in een nieuw jasje met nog betere ingredienten! Deze 24-uurs moisturizer geeft jouw huid een optimale hydratatie en verzorging.
Gaat huidveroudering en kleurverlies van tattoos tegen en laat de huid zijdezacht achter.

img

Game Over 251ML €24

Hypo-allergene bruiningsversneller met 35-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Door de aanwezige shea butter wordt de huid nog beter gehydrateerd en voelt deze zijdezacht aan. De Tattoo & Color Fade Protecting Formula zorgt ervoor dat de kleur van je tatoeages behouden blijft.
img

Crushing IT 251ML €22

Hypo-allergene, DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers. Door de aanwezige cocoa & shea butter wordt de huid nog beter gehydrateerd en voelt deze zijdezacht aan. De Tattoo & Color Fade Protecting Formula zorgt ervoor dat de kleur van je tatoeages behouden blijft.
img

DC Accelerator 251ML €20

Deze bruiningsversneller zonder bronzers bevat het nieuwe Bronze Boost Complex, waardoor een prachtig bruiningsresultaat bereikt zal worden.
img

Twin Tan bronzer €4,50

Droog olieserum met melanine voor een extra bruiningsboost. Gebruik deze altijd in combinatie met een crème voor een zo mooi mogelijk bruiningsresultaat en een optimale verzorging van de huid. Eerst de crème, daaroverheen het olieserum.

img

Sun Shot €3

Vitamine drankje voor een diepere, snellere bruine kleur en ter verzorging van de huid. Basis van Aloe Vera, Beta-Carotene, Vitamine A & C die in combinatie helpen om sneller een mooie gezonde bruine kleur te ontwikkelen.

img

Sun City Lip Balm €2,50

Verzorgende lipbalsem met SPF 20.